Ik ben opdrachtgever

Wij zoeken de juiste vakmensen voor uw opdracht.

Altijd een bekend gezicht

Allereerst zorgen we dat u een vast contactpersoon heeft die uw wensen in kaart brengt. Vervolgens gaan we voor u aan de slag!

Contract Bouwservice is een bureau waar u terecht kunt voor vakbekwaam personeel, zowel uitvoerend als staf- en kaderfuncties. Of u nu personeel nodig heeft voor een project, het tijdelijk opvangen van bijvoorbeeld ziekte-uitval of een nieuwe medewerker die direct in dienst treedt: Contract Bouwservice voorziet in uw behoefte aan kwalitatief goed personeel.

Aan de hand van uw wensen en eisen zoeken we naar de juiste vakman/vakvrouw voor uw opdracht. Contract Bouwservice beschikt over een groot en divers personeelsbestand, bestaande uit ervaren en gemotiveerde vakmensen. De werving en voorselectie worden op basis van de door u gestelde wensen en eisen uitgevoerd. Wij ontzorgen uw bedrijf doordat wij tevens de (loon)administratie, opleiding en begeleiding op ons nemen. Contract Bouwservice. Uw partner in vakpersoneel!

Heeft u personeel "over"?

Heeft u (tijdelijk) personeel “over”? Dan kunnen wij wellicht uw personeel inlenen! Wij plaatsen hen dan tijdelijk elders bij een lopend project bij een andere opdrachtgever. Wij zijn voor u een betrouwbare en flexibele partner in de bouw. Direct contact? Bel ons op 0599 – 724 972 of stuur ons een e-mail.

Zoekt u personeel?

We hebben een selectie van professionals in het vakgebied techniek en bouw die op zoek zijn naar een opdrachtgever die goed of beter bij hun past. Misschien is de match dus al gevonden. Stuur ons uw profiel, wensen en eisen en we nemen binnen een werkdag contact met u op.

Zoekvraag plaatsen

Zoekt u vakmensen op uw bouwproject of technische klus? Wij hebben vakmensen die per direct inzetbaar zijn. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen of u plaats een vacature.

Wie zijn wij?

Contract Bouwservice is al circa 25 jaar een bekende in de bouw in het noorden van het land. Aan de hand van uw wensen zoeken we het juiste personeel of we zoeken een leuke werkplek voor jou als werkzoekende!

Sponsor van FC Groningen

We zijn gek van voetbal en we weten ook dat onze opdrachtgevers en werknemers ook graag de trots van het Noorden volgen. We zijn actief als sponsor verbonden aan FC Groningen.