Open sollicitatie

Soms zijn er nog leukere banen waar u nog geen weet van heeft.

Een nieuwe uitdaging

Wat staat u in de weg om rond te kijken naar een nieuwe uitdaging? Niet elke baan is gelijk een stap vooruit, maar daar kunnen wij u bij helpen. We hebben een groot netwerk in de bouwwereld en alle beroepen in de bouw worden door Contract Bouwservice vertegenwoordigd. Als u van u laat horen dat u zoekende bent dan helpen we u graag verder. Vul dan onderstaand formulier in.

Wij zijn lid zijn van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en daarom is de NBBU-CAO voor Uitzendkrachten van toepassing op al onze uitzendovereenkomsten. Omdat onze vakkrachten werkzaam zijn bij een bouw- of infrabedrijf is ook een deel van de CAO voor de Bouwnijverheid van toepassing. De meest recente versie van deze CAO kunt u vinden op de website van de NBBU, te weten www.nbbu.nl.
Op deze website vindt u ook verdere interessante en relevante informatie. Bouwbedrijven mogen op grond van de CAO voor de Bouwnijverheid alleen uitzendkrachten inlenen van NEN-gecertificeerde uitzendbureaus die zijn opgenomen in het Register Normering Arbeid. Dit register kunt u inzien op www.normeringarbeid.nl. Contract Bouwservice voldoet aan alle eisen.

Bekijk onze vacaturebank

Kijk wat we aan vactures open hebben staan. De banen wisselen met grote regelmaat. Wij richten ons banen in de bouw en technische sector. 

Open sollicitatie