Ik ben werknemer

Bouw aan een mooie toekomst.

Wij zoeken u!

Contract Bouwservice brengt u in contact met onze opdrachtgevers in de bouw! Bent u op zoek naar werk in de bouw en uit het juiste hout gesneden? Aarzel dan niet langer
en reageer op één van onze vacatures.

Wanneer u op zoek bent naar werk in de bouw, dan hebben wij vaak mooie functies voor u in de aanbieding. Of u nu werkt als uitvoerder, werkvoorbereider, timmerman I, timmerman II, betontimmerman, betonreparateur, stukadoor, opperman of opruimer/sloper neem contact op met Contract Bouwservice.

Type contractvorm

Contract Bouwservice vindt het belangrijk op te komen voor opdrachtgever en werknemer voor de beste match in het type werk en behoefte. Wij geloven erin dat een werknemer beter functioneert als zijn arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn en de juiste persoon op het juiste werk zit.

Het succes van Contract Bouwservice is mede te danken aan onze medewerkers. Zij zijn het visitekaartje van Contract Bouwservice. Wij belonen dit met het volgen van de juiste wet- en regelgeving en de van toepassing zijnde CAO’s en pensioenen (bpfBOUW en StiPP).

Wij zijn lid van de NBBU en VCU– en NEN 4400-I gecertificeerd. Dit staat voor zekerheid en betrouwbaarheid voor zowel de opdrachtgever als de werknemer!

Bekijk onze vacaturebank

Kijk wat we aan vactures open hebben staan. De banen wisselen met grote regelmaat. Wij richten ons op banen in de bouw en techniek. Wilt u weten of we misschien een geschikte baan voor u kunnen vinden op basis van uw opleiding, kennis, wensen en eisen solliciteer dan via een open sollicitatie. 

Ik zoek personeel

Zoekt u vakmensen op uw bouwproject of technische klus? Wij hebben vakmensen die per direct inzetbaar zijn. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen of u plaats een vacature.

Wie zijn wij?

Vanuit ons kantoor in Stadskanaal bedienen wij opdrachtgevers in de bouw in het hele Noorden. Hiervoor zetten wij onze vakmensen in die we motiveren met goede voorwaarden en prettige communicatie en uiteraard het juiste werk.

Open sollicitatie

Zit u niet lekker op uw plek? Zoekt u een andere uitdaging? Wilt u niet overal solliciteren en heeft u liever een contactpersoon die naar u luistert? Neem dan vrijblijvend contact op of schrijf u in via ons inschrijfformulier via de open sollicitatie.