Werving & selectie

Voor vast of tijdelijk personeel.

Werving

Bij Contract Bouwservice in Stadskanaal beschikken we over een uitgebreid bestand geselecteerde medewerkers. Hebben wij de kandidaat met alle gewenste kenmerken niet in ons bestand, dan zoeken wij graag voor u verder. Wij werven direct en werken daarbij nauw samen met instanties als bijvoorbeeld UWV.

Selectie

Kwaliteit van medewerkers in ons bestand staat voorop. Wij selecteren kandidaten op aantoonbare kennis, kunde en ervaring. Mist een kandidaat een stuk achtergrond of diplomering, dan zorgen wij -desgewenst- voor bijscholing.

Maatwerk

De wensen van uw organisatie staan in onze werkwijze centraal. Iedere opdracht, of u nu zoekt naar vast of tijdelijk personeel, is maatwerk. In onze procedure hechten wij veel waarde aan persoonlijke contactmomenten om zo uw wensen concreet te maken en deze goed in te vullen. Kwaliteit en efficiency staan hierbij voorop.

Zoekt u personeel?

We hebben een selectie van professionals in het vakgebied techniek en bouw die op zoek zijn naar een werkgever die goed of beter bij hun past. Misschien is de match dus al gevonden. Stuur ons uw profiel, wensen en eisen en we nemen binnen een werkdag contact met u op.

Vacatureaanbod

Bekijk onze vacaturebank met vacatures in bouw, techniek, productie en logistiek in Groningen, Emmen, Stadskanaal, Veendam, Assen en andere plaatsen in provincie Groningen en Drenthe.

Wie zijn wij?

Een werkgever vinden is niet moeilijk,
maar de juiste vinden dat willen wij voor.
Wij hebben een groot bestand aan bedrijven in de regio en zorgen dat het traject naar een baan zo goed mogelijk verloopt.

Ook voor ZZP'ers

Als ZZP’er is het niet altijd gemakkelijk om goede opdrachten te krijgen en waar ook nog eens goed uitbetaald wordt. Meld je aan in ons netwerk als je op zoek bent naar opdrachten in de bouw. We helpen je graag verder.